Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

FOTO Horor na motokárach: Patrícia (17) takmer zomrela kvôli vlasom, strašidelne oskalpovaná

Vlasy sa zachytili do motora Zobraziť galériu (4)
Vlasy sa zachytili do motora (Zdroj: profimedia.sk)

AUGUSTÓW - Tínedžerka bola doslova oskalpovaná pri hororovej nehode na motokárach v Poľsku, keď sa jej dlhé vlasy zachytili do stroja. Patrícia, ktorá nemala na hlave prilbu, skončila s ťažkým poranením v nemocnici.

FOTO Dráma v Leviciach: Mamičky so štyrmi deťmi stáli na križovatke, vletel do nich spiaci Štefan

Krátke video ukazuje tínedžerku pri jazde na motokáre v meste Augustów, na severovýchode Poľska. Jej dlhé blond vlasy však bez helmy skončili v motore, ktorý jej strhol z hlavy veľkú časť kože. Po prevoze do nemocnice podstúpila 16-hodinový chirurgický zákrok, ale lekári stále označujú jej stav za vážny.

Patríciina sestra Karolina pre miestne médiá povedala, že si nechávala vlasy rásť 14 rokov a chcela ich venovať na charitu. Po ostrihaní mali putovať na výrobu parochní pre choré deti.

FOTO Horor na motokárach:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Karolina a jej manžel Lukasz, ktorí boli svedkami nehody, uviedli, že museli zranenej tínedžerke poskytnúť prvú pomoci sami, pretože nikto v okolí toho nebol schopný. "Museli sme urobiť všetko," vyjadril sa Lukasz, pretože majiteľ motokár, identifikovaný len ako Gregorz, nemal ani lekárničku. "Ani sanitku nezavolal," dodal.

Incident v súčasnosti vyšetruje polícia za účelom zistenia, či boli dodržané všetky pravidlá týkajúce sa bezpečnosti a ochrany zdravia. Podľa miestnych médií sú prilby povinné pre pretekárov do 16 rokov, čo znamená, že Patrícii dovolili jazdiť bez nej, aj keď zamestnanci mali mať aspoň toľko rozumu, aby dievčine poradili, nech si vlasy uviaže a vypne hore.

FOTO Horor na motokárach:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Policajti majú tiež podozrenie, že Gregorz mohol byť opitý počas incidentu a snažia zistiť, nakoľko je zaň zodpovedný. Ak by majiteľa uznali vinným, hrozí mu päťročné väzenie za "ublíženie na zdraví", Za "vážne ublíženie na zdraví" by mohol dostať až 10 rokov.

FOTO Horor na motokárach:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Motokáry
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu