Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Rodinná tragédia cestou z dovolenky: FOTO Hororovej nehody, český kamionista urobil z karavanu vrak!

Rodina nemala šancu haváriu prežiť. Zobraziť galériu (6)
Rodina nemala šancu haváriu prežiť. (Zdroj: Profimedia, Instagram)

BERLÍN – Hrozivá havária, ku ktorej došlo v utorok na nemeckej diaľnici pri mestečku Guxhaven, mala dramatické následky. Nehodu spôsobil český kamionista, ktorý narazil do karavanu stojaceho v zápche. V karavane boli v tom čase rodičia s 11-ročnou dcérou a na mieste zomreli. Akoby zázrakom prežila len 15-ročná Maribel, ktorú smrť milovaných blízkych mimoriadne ťažko zasiahla.

Český vodič kamiónu z doposiaľ nezistených príčin vrazil na nemeckej diaľnici do karavanu, ktorý kvôli dopravnej zápche stál. Pri nehode zahynuli v obytnom aute traja ľudia, päťdesiatročný český vodič je ťažko zranený. Uviedla to nemecká polícia. Zranení sú ešte ďalší dvaja vodiči z vozov, ktoré stáli pred karavanom.

Hororový tábor: Autobus s 48 deťmi, ktoré išli na výlet, havaroval, za všetko mohla mláka

Nehoda sa stala v utorok popoludní na diaľnici A7 pri mestečku Guxhaven neďaleko Kasseli v strednom Nemecku. Kvôli stavebným prácam sa v mieste tvorili kolóny. Náraz kamióna do obytného vozidla bol tak silný, že viedol k zrážke troch nákladných áut, ktoré stáli pred karavanom, a k poškodeniu osobného auta, ktoré išlo okolo. 

Rodinná tragédia cestou z
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Profimedia)

Dvaja vodiči nákladných áut utrpeli ľahké zranenia. V karavane cestovali manželia s jedenásťročnou dcérou, nikto z nich neprežil. Hmotné škody boli vyčíslené na 300-tisíc eur. Polícia okolnosti nehody naďalej vyšetruje a hľadá svedkov, ktorí zrážku aj to, čo jej predchádzalo, videli.

Rodinná tragédia cestou z
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Profimedia)

Maribel napísala odkaz na rozlúčku

Podľa portálu Bild pri hrozivej nehode zahynuli dvaja 53-roční rodičia a ich 11-ročná dcéra. V karavane mala sedieť aj 15-ročná Maribel, osud však chcel, aby sa nárazu kamióna vyhla. Na Instagram v stredu zverejnila svoje pocity po smrti troch najbližších ľudí: „Napísať tento post je pre mňa strašne ťažké, pretože kvôli slzám v očiach dobre nevidím. Včera pri havárii zahynuli moji rodičia a sestra,“ začala trpké priznanie Maribel, ktorá si smrť blízkych vyčíta a nerozumie, prečo v kamióne nezomrela aj ona. Spontánne sa totiž rozhodla, že sa ešte nevráti domov spolu s rodičmi.

Rodinná tragédia cestou z
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Profimedia)

„Mám ešte len 15 a celý ‚posratý‛ život pred sebou bez mojich rodičov a sestry,“ zúfa dievčina, ktorá prežíva nočnú moru, z ktorej by sa chcela prebudiť. Rodičia a sestra boli pre ňu tou najúžasnejšou rodinou, akú si len dokáže predstaviť a na ktorú bola hrdá.

Pred tromi rokmi diagnostikovali mame Maribel rakovinu a ona prestávala mať silu na boj so zákernou chorobou. No napriek tomu prežila a zápasila až do tejto chvíle. „Dúfam, že ste v dobrých rukách na oblohe. Odpočívajte v pokoji!“ zakončila svoje vyznanie 15-ročná dievčina.

Rodinná tragédia cestou z
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram/beautylucky_)

Viac o téme: NehodaKamiónKaravan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu