Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Vražda na košickom sídlisku: Ivan (76) bodol do srdca, priznal sa predavačke

Kriminalistickí technici idú na miesto činu Zobraziť galériu (3)
Kriminalistickí technici idú na miesto činu (Zdroj: foto: tv joj)

KOŠICE - Košickí policajti vyšetrujú násilnú smrť 76-ročnej dôchodkyne, ku ktorej došlo v stredu večer na Užhorodskej ulici v Košiciach. Nebohá mala bodnú ranu v oblasti srdca. Podozrivým je je manžel Ivan.

Nešťastie sa stalo v  byte na prvom poschodí. "Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach začal vo veci trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy. Polícia bezprostredne po zistení skutku zadržala o rok mladšieho manžela nebohej, ktorý je dôvodne podozrivý zo spáchania tohto skutku," informoval hovorca košických policajtov Alexander Szabó. 

O otrasnom skutku povedal predavačke

Ako infromuje televízia Joj, Ivan bodol svoju manželku priamo do srdca. Pred desivým incidentom sa pravdepodobne pohádali, i keď podľa susedov mali harmonický vzťah aj napriek tomu, že si Ivan rád vypil. 


Prečítajte si aj:

FOTO Najtragickejší víkend v dejinách Slovenska: Kuriózne úmrtia, vražda a fatálne nehody!


Dôchodca po hroznom čine odišiel z bytu do obchodu, kde si kúpil víno. Predavačke údajne povedal, že zavraždil svoju manželku. Vrátil sa do bytu, kde ho už zadržala polícia. Muž bol opitý, v dychu mu namerali viac ako jedno promile alkoholu.   

Vražda na košickom sídlisku:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: foto: tv joj)

Policajti umiestnili podozrivého do cely policajného zaistenia. V súčasnosti podľa hovorcu prebiehajú prvotné vyšetrovacie úkony a na tele nebohej bude vykonaná pitva. "Policajný vyšetrovateľ o prípadnom vznesení obvinenia voči podozrivému rozhodne po dôslednom vyhodnotení zaistených dôkazov z miesta činu, ako aj výsluchu podozrivej osoby, v zákonom stanovenej lehote - do 48 hodín," konštatoval Szabó.

Viac o téme: DôchodcaVraždaManželkaKošice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu