Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Andrej Danko prežíva pocity, aké ešte nikdy: Silný okamih, za TOTO vyjadril veľkú vďaku

Na audiencii u pápeža Zobraziť galériu (2)
Na audiencii u pápeža (Zdroj: FB/Andrej Danko - predseda NR SR)

BRATISLAVA - Predseda Národnej rady Andrej Danko včera odcestoval na dvojdňovú pracovnú návštevu do Vatikánu. Dnes sa zúčastnil aj na generálnej audiencii u pápeža Františka na Námestí sv. Petra v Ríme. Fotografie z tohto zážitku zverejnil na sociálnej sieti.

Bugár vyzýva celú politickú scénu na radikálny krok: TOTO treba spraviť!

Včera sa predseda parlamentu v sprievode podpredsedu Bélu Bugára, predsedu poslaneckého klubu OĽaNO Richarda Vašečku a mimoriadneho a splnomocneného veľvyslanca Slovenskej republiky pri Svätej stolici Petra Sopka zúčastnili na štátnej recepcii a slávnostnom koncerte v Bazilike sv. Praxedy v Ríme. Podujatie sa uskutočnilo pri príležitosti štátneho sviatku sv. Cyrila a Metoda a prevzatia slovenského predsedníctva v Rade Európskej únie.

Darček od Svätého otca.
Zobraziť galériu (2)
Darček od Svätého otca.  (Zdroj: FB/Andrej Danko - predseda NR SR)

Dnes však nastala pre predsedu parlamentu veľká chvíľa, ktorú opísal aj na Facebooku. "Pocity, ktoré mám bezprostredne po audiencii s pápežom Františkom naozaj neviem popísať, je to pocit obrovskej vďaky. Pápež František aj osobne pôsobí tak, ako ho poznáme z obrazoviek, skromne a pritom viete, že stojíte pred mimoriadnym človekom. Naozaj silný zážitok a ja zaň úprimne ďakujem. Zároveň som zopakoval naše pozvanie pre Svätého Otca na návštevu Slovenska," uviedol Andrej Danko.

Viac o téme: Andrej DankoPápež František
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu