Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Redaktorka Markízy zažila noc plnú hrôzy: Podnikateľ a poslanec ju zadržiaval pred barom

Andrea Paulínyová na reportáž spred Harley clubu tak ľahko nezabudne. Zobraziť galériu (2)
Andrea Paulínyová na reportáž spred Harley clubu tak ľahko nezabudne. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Reportáž o nadmernom hluku, ktorý trápi obyvateľov bratislavského Ružinova, sa neskončila pre moderátorku a kameramana televízie Markíza práve najpozitívnejšími zážitkami. Poslanec za mestskú časť Attilla Horváth a zároveň spolumajiteľ podniku Harley club, pri ktorom sa ľudia sťažovali na rušenie nočného pokoja, pripravil štábu také krušné chvíle, že na neho podali trestné oznámenie.

Attilu Horvátha nahnevalo, že sa o jeho podnik zaujíma televízia a tvrdil, že ide o súkromný pozemok, na ktorom nemajú povolenie natáčať. Na ulicu prišiel aj s ochrankou a slová, ktoré zvolil, svedčia o veľkom podráždení.

"Zavolaj políciu, okamžite. Ukážte mi papier, že na súkromnom pozemku môžete točiť. Tu zostanete, kým nepríde polícia," povedal štábu nahnevaný Horváth a pridal aj zopár vyhrážok. "Tak ako vy ste mi chceli spraviť, vy dvaja, peklo zo života, postarám sa o vaše peklo," dodal poslanec, ktorý kameramana aj redaktorku zadržiaval až do príchodu polície.

Redaktorka Markízy zažila noc
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

"Lebo keď ste taká znalá všetkého, tak veľmi dobre viete, že aj za týmto podnikom je nejaká tá politická farba a príslušnosť. Budete tam. Všade. Všade. Politicky rozmažem vás všade," tvrdil Horváth, ktorý si však akosi na druhý deň nič z toho nepamätal.

 

Priatelia,zajtra, v sobotu 9.11.2014 od 10.00 sa s vami všetkými rád stretnem osobne na letnej terase trhoviska Miletič...

Posted by Attila Horváth on 7. november 2014

Keď ho v Markíze požiadali telefonicky o vysvetlenie, spustil úplne inú pesničku."O akých vyhrážkach, neviem, o čom rozprávate. V noci o jednej v rámci oslavy, určite to nikto nemyslel vážne," vysvetľoval poslanec svoje nočné správanie. Zadržiavaná redaktorka Andrea Paulínyová má však iný názor: "Mne tá situácia neprišla ani smiešna, ani vtipná, ani humorná, ani nijaká...,"

"Ak má redaktorka taký pocit, že som sa jej dotkol, tak nemám problém sa jej osobne ospravedlniť," dodal Horváth. Tým si však u reportérky veľmi nešplhol, pretože na neho aj tak podala trestné oznámenie za obmedzovanie osobnej slobody.

Viac o téme: Harley ClubAndrea PaulínyiováAttila Horváth
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu