Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Vodič BMW mal naponáhlo: FOTO takto drzo zaparkovať, ste ešte nevideli

Takto sa parkuje v hlavnom meste Zobraziť galériu (3)
Takto sa parkuje v hlavnom meste (Zdroj: foto: tip citatela)

BRATISLAVA - Nášmu čitateľovi sa podarilo vyfotografovať v skutku nezvyčajne zaparkované auto. Jeho majiteľ mal očividne naponáhlo alebo v jeho prípade úradovala lenivosť. Inak sa totiž nedá vysvetliť odvážny počin, takto odstaviť svojho luxusného tátoša.

Vaše tipy

Biele BMW-čko bolo zaparkované tesne pri vchode do nákupného centra Prespor v Bratislave na Turbínovej ulici. Čo súrne potreboval vodič vybaviť, že takto parkoval, sa nám nepodarilo zistiť. "Ak by sa dalo, tragáčom by vošiel aj do predajne, i keď naokolo bolo dostatok parkovacích miest, len by musel spraviť desať krokov navyše," napísal náš čitateľ, ktorý fotky vyhotovil.

Vodič BMW mal naponáhlo:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: foto: tip citatela)

Vodič BMW mal naponáhlo:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: foto: tip citatela)

Ako nás informovala hovorkyňa bratislavských policajtov Lucia Mihalíková, v zmysle zákona o cestnej premávke pri zastavení a státí je vodič povinný prednostne použiť parkovisko tak, aby neobmedzoval ostatných účastníkov premávky. "Pri zastavení a státí je vodič povinný čo najlepšie využiť parkovacie miesto a nesmie znemožniť ostatným vodičom vyjdenie z parkovacieho miesta. Rovnako nesmie zastaviť a stáť na mieste, kde by znemožnil vjazd a výjazd vozidiel. Ak sú na parkovisku vyznačené parkovacie miesta, vodič smie stáť len na nich," dopnila hovorkyňa.

Vodičovi BMW-čka hrozí v správnom konaní pokuta do výšky sto eur.

 

 

 

Viac o téme: ParkovanieBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu