Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Česi nakrútili REPORTÁŽ z Bratislavy: Ak je toto vstupná brána, tak s pánom bohom!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: stream.cz/Gebrian versus)

BRATISLAVA - Aké sú prvé dojmy, keď vystúpite na batislavskej hlavnej stanici? Túto otázku si položila partia Čechov, ktorá našu vstupnú bránu do hlavného mesta otestovala. A výsledok? Pozrite sa sami.

"Do Bratislavy je možné prísť rôznymi spôsobmi. Pokiaľ si ale vyberiete vlak alebo autobus, uvidíte to, čo sme videli aj my. Medzi mojich najlepších priateľov dnes patria ľudia, o ktorých som si na základe prvého dojmu myslel len to najhoršie. To je jediné možné pozitívum, ktoré ma pri návšteve oboch staníc napadlo. Prvý dojem nemusí byť veľavravný. Našťastie," píšu autori o videu z bratislavských staníc.

Známy obrázok z bratislavskej stanice
Zobraziť galériu (3)
Známy obrázok z bratislavskej stanice  (Zdroj: Srteam.cz)

Vyše šesťminútovú reportáž si môžete pozrieť tu. "Hlavné mesto Slovenskej republiky? Hm, nie som si celkom istý, čo to vypovedá o tomto meste," hovorí mladík na videu. V reportáži autori tiež kritizujú aj trojkilometrovú cenu cesty zo stanice do centra, ktorú taxikári ponúkajú za 15 eur. Preto sa rozhodli ísť meststkou hromadnou dopravou, no po ponuke lístkov z automatu to vzdali a išli radšej peši.

Radšej peši
Zobraziť galériu (3)
Radšej peši  (Zdroj: Stream.cz)

Kamera zachytáva otrasné podmienky na stanici, pričom moderátor ironicky poukazuje na nedostatky. Potom sa presunú ohodnotiť autobusovú stanicu, kde okamžite zaregistrovali podobu s vlakovou stanicou. Hlavná stanica je označovaná za najväčšiu hanbu mesta a táto reportáž, bohužiaľ, dáva autorom za pravdu.

Viac o téme: VlakyReportážBratislavaČesiHlavná stanica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu