Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Američania si užívajú svadobnú cestu po Európe: V Bratislave dostali "krásne" privítanie

Výlet na Bratislavský hrad
Výlet na Bratislavský hrad (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Ak si myslíte, že je Bratislava drahá iba pre Slováka, určite sa mýlite. Dôkazom je aj mladý americký pár, ktorý sa vzal v júni tohto roka a momentálne si užíva svadobnú cestu po Európe. Začiatkom augusta sa zastavil v našom hlavnom meste a treba povedať, že nešetril chválou. Jedna vec ho ale poriadne zarazila a rozhorčila.

Česi nakrútili REPORTÁŽ z Bratislavy: Ak je toto vstupná brána, tak s pánom bohom!

Rachel a Harold cestujú po európskeho krajinách a z každej si robia videoblog o tom, čo práve zažívajú. Na rad prišlo aj Slovensko a kam inam by sa mohli vydať, ako priamo do hlavného mesta, ktoré je len na skok z rakúskej Viedne. Dvojica nasadla na vlak a o chvíľu už mohla spoznávať zákutia Bratislavy.

Hoci pár vystúpil na Hlavnej stanici, ktorá nemá čo do útulnosti a čistoty veľmi dobré referencie, túto vstupnú bránu na Slovensko nijako nekomentoval. Šok prišiel až potom, čo sa nechal odviezť taxíkom k Bratislavskému hradu. Taxameter sa točil tak rýchlo, že sa z auta pratali preč skôr, no aj tak si od nich šofér za pár minút jazdy vypýtal 25 eur. To už bolo aj na mladého Američana dosť.

Nepríjemná skúsenosť však dvojicu našťastie nerozladila natoľko, aby nedala hlavnému mestu druhú šancu a najmä Rachel si všetko doslova vychutnávala. Páčil sa jej nielen hrad, ale aj uličky Starého mesta. Všetko bolo "cute" a "cool" a navyše ju príjemne prekvapil aj hamburger, ktorý si objednala v miestnej reštaurácii.

Hoci strávila dvojica na Slovensku iba pár hodín, zanechala na ňu Bratislava veľmi dobrý dojem, ktorý bol na konci pobytu podčiarknutý tým, že za taxík z centra na petržalskú železničnú stanicu zaplatila iba 10 eur.

Viac o téme: TaxiRachelBratislavaHarold
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu