Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Slovenskí policajti chytili rozzúreného vodiča, nahrali ho kamerou: VIDEO Zavri si hubu!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Toto si vy chlapci nedovoľujte! Takto zareagoval vodič auta, ktorého zastavili policajti pri bežnej cestnej kontrole. Arogantný vodič nemal pri sebe doklady a bol zjavne nervózny. Policajtom po sérii nadávok nakoniec ušiel. Všetko natočila kamera.

"Dopustili ste sa priestupku - vediete vozidlo bez platných dokladov," začína policajt vyčítať vodičovi, ktorého zastavili. "Dnes je doba počítačov, pre pána boha. Za 5 minút si zistíte, kto som, čo som. Na čo sú vám doklady?" odpovedá mu vodič na videu, ktoré zverejnila prvá RTVS.

"Ja idem preč, nemám čas tu stáť," odvetil mu vodič a stupil na plyn. O kúsok prešiel dopredu, aby znova zastavil, pričom skoro prešiel policajtovi po nohe. "To čo si spravil?" pýta sa policajt.

Slovenskí policajti chytili rozzúreného
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Vy ma nemáte čo zastavovať

"Nahráva vás kamera, sa správajte slušne." Vodič však ďalej zúri a kamera ho nezaujíma. "Čo si to dovoľujete? ja nemám prečo vystupovať z auta. Okamžite mi vráťte doklady." Policajt ho opätovne vyzýva, aby mu tie doklady ukázal. "Nemám ich pri sebe som ti povedal. Mám ich v druhom aute," reaguje muž.

Zavri si hubu

Prichádza vyvrcholenie. "Toto si vy chlapci nedovoľujte. Zavri si hubu a buď ticho!" Policajt ho zase vyzýva, aby sa preukázal dokladmi, vodič zas iba zavrčí. "Nedám ti nič, idem preč!"

Policajt ho upozorňuje, aby nikam nechodil. "Hej, a čo ma zastrelíš alebo čo?" Policajt sa ho nakoniec opýta, prečo je taký nervózny. Aj na to má vodič odpoveď - "Vy nemáte čo bezdôvodne zastavovať autá, nespravil som žiadny priestupok. Vy ma nemáte čo zastavovať!" Dupne na plyn a odfičí preč. Druhý policajt sa rozbieha ku svojmu autu a video končí.

Nové policajné kamery

RTVS informuje, že policajti testujú nové kamery, ktoré budú mať dvojčlenné policajné hliadky. Najviac ich budú používať v miestach, kde sú rómske osady - v Banskobystrickom, Prešovskom a Košickom kraji. Využili ich aj pri cestnej kontrole, pričom jedna stojí okolo tisíc eur. Kameru by mal mať každý druhý policajt, aby sa predišlo sporom ako sme na Slovensku zažili v Moldave nad Bodvou a vo Vrbinci.

Viac o téme: HliadkaPolícia Vodič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu