Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Viktoriánsky dom ukrýva strašidelné tajomstvo: Google odhalil čosi desivé v jeho okne!

V tomto dome vraj straší. Zobraziť galériu (2)
V tomto dome vraj straší. (Zdroj: Google Street View)

NEW YORK - Tento vzácny viktoriánsky dom sa môže pochváliť nádhernými vitrážovými oknami či vyleštenými podlahami z tvrdého dreva, ale má jednu zvláštnosť, ktorá nie je uvedená medzi jeho výhodami. Fotografie tohto domu postaveného v 80-tych rokoch 19. storočia naznačujú, že v ňom prebývajú nežiadúci hostia.

Prečítajte si aj: Rybár sa na FOTO chváli úlovkom: Za jeho chrbtom sa deje niečo strašidelné!

Zábery z Google Street View v newyorskom Camdene odhalil tri páry strašidených rúk odtlačených v oknách na druhom poschodí domu, ktorý je v súčasnosti na predaj za nízku cenu 105-tisíc dolárov (cca 94-tisíc eur). To vedie k špekuláciám, že podiel na nevydarených obchodoch majú aj strašidelní návštevníci.

Dom je na trhu od roku 2010 po tom, čo ho poslední majitelia náhle opustili hneď, ako ho kúpili. Hoci v ňom už päť rokov nikto nebýva, neuberá to na jeho kráse a je zapísaný v národnom registri historických miest.

Reklama na internetových stránkach realít Fannie Mae Homepath neobsahuje žiadnu zmienku o duchoch, namiesto toho sa o dome vyjadruje veľmi pochvaľne: "Tento ohromujúci historický dom je viac ako vzácny!" Prípadne: "Privíta vás krásna veranda a vráti vás o krok späť v čase"!

"Nádherné farebné sklo, lesklé drevené podlahy, veľké horné podkrovie poskytuje dostatok priestoru pre skladovanie. Možno druhý byt, ktorý by mohol byť prenajímaný ako dodatočný príjem," uvádza ďalej realitná stránka.

Dom bol postavený v roku 1880 a kopíruje štýl kráľovnej Anny. Má kruhovú vežu s kužeľovitou strechou a v blízkosti sa nachádza plná občianska vybavenosť.

Zatiaľ čo niektorí užívatelia internetu sú presvedčení, že dom je naozaj strašidelný, iní ponúkajú oveľa racionálnejšie vysvetlenie, že odtlačky rúk sú vlastne len namaľované.

Viktoriánsky dom ukrýva strašidelné
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Google Street View)

Viac o téme: DomRukyDuchovia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu