Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

FOTO Tragédia na ceste: Katka (†16) vystúpila z autobusu, stalo sa to najhoršie!

Nešťastie pri obci Lomná Zobraziť galériu (3)
Nešťastie pri obci Lomná (Zdroj: Foto: polícia)

LOMNÉ - Obrovské nešťastie sa stalo dnes ráno krátko po deviatej hodine v obci Lomné v stropkovskom okrese. Školáčka vystúpila z autobusu, a to sa jej stalo osudným. V rýchlosti do nej narazila vodička na golfe. Záchranári aj napriek úpenlivej snahe už, žiaľ, nedokázali dievčine pomôcť.

Na autobusovej zastávke vystúpila z autobusu, ktorý išiel od Stropkova na obec Kručov, 16-ročná Katka z Lomného. "Za doposiaľ presne nezistených príčin dievča vybehlo spoza autobusu, pričom ho zrazilo osobné auto VW Golf idúce od obce Kručov na Stropkov," informoval hovorca prešovských policajtov Daniel Džobanik a dodal, že vodička (38) zo stropkovského okresu už zrážke nedokázala zabrániť.

FOTO Tragédia na ceste:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Na miesto dorazili do niekoľkých minút aj privolaní záchranári na sanitke, k nešťastiu letel aj vrtuľník. "Napriek rýchlemu zásahu záchranárov a bezodkladnej resuscitácii lekár záchrannej zdravotnej služby s poľutovaním skonštatoval úmrtie u maloletej osoby, ktorá utrpela poranenia nezlúčiteľné so životom," informoval zastupujúci hovorca záchranárov Andrej Hirjak.

FOTO Tragédia na ceste:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Ďalšie okolnosti a mieru zavinenia nehody budú vyšetrovať svidnícki dopravní policajti. "V prípade je začaté trestné stíhanie pre prečin usmrtenia," uzavrel Džobanik.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu