Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Prezident Kiska pripravil deťom prekvapenie: VIDEO Toto im odkazuje po návrate z nemocnice!

Andrej Kiska zaželal deťom k ich sviatku.
Andrej Kiska zaželal deťom k ich sviatku. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Nezabudol ani na deti. Kiska po dni matiek nezabudol ani na deti. Preto sa im rozhodol venovať krátke želanie na svojom profile na Facebooku. Pozrite sa, čo im odkázal.

Andrej Kiska nezostal nič dlžný svojej povesti a nezabudol na na sviatok našich detí. Rozhodol sa preto, že im zaželá všetko najlepšie. "Pred krátkou chvíľou som prišiel z detskej nemocnice v Banskej Bystrici. Na MDD berieme detí do cukrárni, na výlet do prírody. Žiaľ, nie všetky deti majú to šťastie, aby tento sviatok mohli osláviť ako si to my rodičia, aj oni sami, prajú," zaželal na videu, ktoré zavesil na svoj profil na Facebooku.

Andrej Kiska k MDD

Vyzval všetkých rodičov, aby si vážili svoje deti a trávili s nimi toľko času, koľko to len okolnosti dovolia. "Preto si vážme to, čo máme. Vážme si, že môžeme byť s našimi deťmi. Včera som bol na solavách MDD a sedel mi na nohách môj 6-ročný výtržník a pozerali sme sa na našu 10-ročnú tanečníčku, ktorá vystupovala a tak som si povedal - aké je to úžasné, koľko veľa dostávam, už len tým, že môžem byť s mojimi deťmi," hovorí prezident na videu.

Takže, milí rodičia, užívajme si naše deti tak často, ako sa len dá! "Takže, všetko naj našim deťom a užívajme si, my rodičia, naše deti a buďme s nimi tak často, ako sa to len dá," dodal Kiska.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu