Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Počiatkov tajomník vyvracia fámy o svojom živote: Všetko je inak, toto je pravda!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Tajomník ministerstva dopravy František Palko je verejnosti známa tvár. Vždy dokonale upravený s módnymi oblekmi často navštevuje kultúrne akcie v hlavnom meste. Nechodí na ne sám, no manželku Emíliu, ktorá je o osemnásť rokov staršia, po jeho boku nevidieť.

V spoločnosti sme ho však stretli s inou novou tvárou. Na kultúrnych akciách ho v poslednom čase sprevádza mladý muž. Spolu navštívili Cirkus de Soleil a nenechali si ujsť ani Bratislavské módne dni či koncert Katy Perry. Palko nám prezradil, že ide o jeho rodáka a kamaráta Maroša z Košíc.

Sám priznal, že obľubuje verejné akcie, aj keď sa ich posledné roky zúčastňuje pomenej. Preto sa rozhodol aj pre koncert Katy Perry, ktorá zavítala do Bratislavy koncom februára. „Ja som si kúpil sám lístok a každý prišiel po svojej linke a každý odišiel sám,“ povedal pre Topky František Palko s tým, že kamarátovi Marošovi volal, kde má zaparkovať a práve to ich spojilo. Stretli sme ich aj na známej cirkusovej šou. Tam prišiel taktiež každý po svojom a stretli sa až tam.

Nenechali si ujsť predstavenie Cirkusu de Soleil
Zobraziť galériu (4)
Nenechali si ujsť predstavenie Cirkusu de Soleil  (Zdroj: Jan Zemiar)

S Marošom sa spoznali ešte z Košíc, keď spolu začali pracovať. „Je to môj kamarát, s ktorým ma spájajú spoločné pracovné aktivity z minulosti. Robil na mojich projektoch a keďže je z Košíc tak ako ja, tak nás tieto spoločné aktivity spojili,“ hovorí Palko a dodáva, že má veľa priateľov a známych, s ktorými udržuje výborné vzťahy a stretáva sa s nimi na akciách.

Palko (v strede) s Marošom (vľavo) navštívili aj Bratislavské módne dni
Zobraziť galériu (4)
Palko (v strede) s Marošom (vľavo) navštívili aj Bratislavské módne dni  (Zdroj: Jan Zemiar)

Palko je ženatý s manželkou Emíliou, ktorá podľa jeho vlastných slov nemá v poslednej dobe záujem chodievať na akcie. Fámy o krachu manželstva a s ním spojené klebety rezolútne poprel. „Máme s manželkou veľmi pekný vzťah, komunikujeme spolu každý deň a nechystám na tom nič meniť,“ dodal štátny tajomník.

Počiatkov tajomník vyvracia fámy
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Palko pôsobil aj na ministerstve financií, za dekádu sa vypracoval až na tajomníka rezortu pod Jánom Počiatkom. Ten si ho zobral so sebou aj na ministerstvo dopravy, kde doteraz pôsobí ako tajomník.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu