Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Štátny tajomník Palko pred kamerami rozbitý na šrot: Škandalózne VIDEO bľabotania musíte vidieť

Štátny tajomník ministerstva dopravy František Palko. Zobraziť galériu (2)
Štátny tajomník ministerstva dopravy František Palko. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Počiatkov štátny tajomník František Palko poriadne perlil. Pred kamerami chcel vysvetliť dobré výsledky slovenského cestovného ruchu, no nešlo mu to podľa predstáv. Plietol sa mu jazyk, bľabotal a ťažko mu bolo rozumieť. Reakcia Slovákov na seba nenechala dlho čakať.

„Stratégia, ktorú schválila vláda a plán, ktorý schválila agentúra pre cestovný ruch, konečne nadobudla konečné kontúry,“ začína svoj preslov Palko, ktorému je na videu ťažko rozumieť.

A pokračoval ďalej, evidentne musel dlho hľadať slová. „Sme veľmi radi, že domáci cest...cestovný ruch je veľmi dôležitý...(ticho)...distribút v rámci celkového zahraničného cestovného ruchu.“ Jeho odpovede navyše rozosmiali aj Počiatkovho hovorcu Martina Kóňu, ktorý to nevydržal a radšej sa stiahol z kamery.

Štátny tajomník Palko pred
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Video koluje po Facebooku a ľudia sa pýtajú, čo stálo za Palkovým zauzleným jazykom. Iným to bolo ihneď jasné a za hlavného vinníka označili alkohol. Najväčšia perla prišla ku koncu videa. „Tento rok bude naozaj dôkazom toho, že tie aktivity, ktoré sme absolvovali boli naozaj aktívne,“ hovorí roztržitý štátny tajomník na videu Canal 14, ktorý patrí portálu nasenovinky.sk.

Pozrite si Palkov prejav

František Palko bľaboce

Ľudia sa pod videom na Facebooku dobre zabávali. "Toto je prúd vedomia," napísal jeden diskutujúci. "Najsmutnejšie na tom je, že sa mi zdá, že nebol opitý," pridal ďalší. "Bravooo! Takto nadretý môže byť v pondelok na obed len slovenský štátnik," znel iný príspevok. "Tak teraz neviem, je napitý alebo nie???!!!! Možno zopár šľukov padlo, bavím sa nadmieru, neviem prestať pozerať," alebo "Zdá sa, že občerstvenie bolo na úrovni," napísali ďalší diskutéri.

Podľa našich informácií sa video nahrávalo dva dni pred Palkovými meninami. Vyzerá to tak, že oslavovať teda začal už dva dni v predstihu. Pokúšali sme sa získať aj reakcie samotného Palka či hovorcu rezortu Martina Kóňu. Obaja nám telefón nedvíhali a na mail a sms neodpovedali.

Viac o téme: František PalkoMinisterstvo dopravy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu