Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Slovák Marek mal sedieť v osudnom lietadle: Tvrdí, že ho zachránila silná závislosť!

Marek do lietadla smrti nenastúpil.
Marek do lietadla smrti nenastúpil. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA – Havária Airbusu vo francúzskych Alpách zasiahla mnohých ľudí. Nejde len o obete, ich rodiny a priateľov, ale aj o tých, ktorí sa nešťastiu akoby zázrakom vyhli. Medzi nimi má údajne svoje miesto aj Marek z Bratislavy. V Barcelone mal nastúpiť do lietadla smrti, avšak rozmyslel si to, aj preto mohol televízii JOJ porozprávať o svojej traume.

Marek už 10 rokov organizuje zájazdy po Európe, ktorých hlavnou témou sú futbalové zápasy. Preto sa v utorok nachádzal v Barcelone, spolu so svojimi klientmi si užili nedeľňajší zápas, no zatiaľ čo ostatní odleteli už v pondelok, Marek zostal v katalánskej metropole o deň dlhšie.

V utorok chcel letieť prvým ranným letom, teda z Barcelony do Viedne s prestupom v Düsseldorfe. Rozhodol sa však inak: „Keďže som silný fajčiar a vedel som, že v Düsseldorfe nie je žiadna smoking area (z ang. fajčiarska zóna), tak som sa rozhodol, že to vlastne riskovať nebudem, aj na margo toho, že bola dosť dlhá čakacia doba v Düsseldorfe na prípoj do Viedne.“

Keďže mal v Barcelone kamaráta, ktorý ho presviedčal, aby išiel poobedňajším letom spolu s ním, ostal a vyhol sa tak istej smrti. Na letisku sa tak stretli pár minút po tom, čo lietadlo spadlo. Okamžite sa mu začali ozývať všetci príbuzní, priatelia i známi, lebo tušili, že mohol sedieť v lietadle A320.

Podľa niektorých divákov a čitateľov má tento príbeh niekoľko trhlín, nie je tak isté, či Marek svoj príbeh trošku neprikrášlil. V letiskovej hale v Düsseldorfe je totiž vyhradená oblasť pre fajčiarov, navyše z Barcelony sa dá letieť priamo do Viedne bez prestupov dokonca s viacerými leteckými spoločnosťami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu