Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Nočná prechádzka Nitrou: Babička takmer skolabovala, keď zistila, že vnučka Sofia (3) nie je v posteli

 Ilustračný obrázok
Ilustračný obrázok (Zdroj: internet)

NITRA – Naozaj desivú noc prežila babička len trojročnej Sofii. Dievčatko u nej zo včera na dnes prespávalo, no o tretej v noci babička zistila, že vnučka nie je v posteli. Sofinku v pyžamku stretol na ulici sused, ktorý išiel skoro ráno do práce. Dievčatko tvrdilo, že ide za svojou mamkou. Vydesená babka kontaktovala políciu. Našťastie, všetko dobre dopadlo a policajti dopravili v bezpečí vnučku vystrašenej babičke.

Po tretej hodine v noci vychádzal z jedného z nitrianskych panelákov muž. Smeroval do práce. Ostal však zaskočený, pretože na ulici stretol malé dievčatko ako vykračuje v pyžamku po chodníku. Okamžite kontaktoval políciu. „Trojročné dievčatko v pyžamku a vo svetríku pobehovalo dnes o 03:15 po Jurkovičovej ulici v Nitre,“ informovala hovorkyňa nitrianskych policajtov Božena Bruchterová.

Dievčatko policajtom prezradilo, že sa volá Sofia a ide za mamičkou. Opísalo im, ako si otvorilo dvere a zišlo po schodoch z piateho poschodia. Jeden zo starostlivých policajtov zobliekol bundu a poskytol ju dievčatku, aby mu nebola zima. Sofinka bola mierne dezorientovaná, no s policajtmi komunikovala. Naložili ju do auta a smerovali na policajnú stanicu.

V tom čase už však na políciu volala vystrašená babička, u ktorej dievčatko trávilo dnešnú noc. Operátorovi na linke 158 vydeseným hlasom oznámila, že jej z bytu zmizla trojročná vnučka. Celý nepríjemný incident sa odohral v priebehu niekoľkých minút.  

Sofinkin nočný výlet mal šťastný koniec. Malú cestovateľku priviezla do pár minút policajná hliadka zdravú a v bezpečí späť k babke. Vyľakaná žena vnučku od radosti a so slzami v očiach vystískala. Jej pocity ťažko opísať. Miešal sa v nej obrovský šok s neskutočnou radosťou z vnučkinho bezpečného návratu.    

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu