Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

VIDEO Rozvášnený párik v bratislavskej električke: Pozrite sa, čo stváral!

Bozkávajúci sa pár v bratislavskej električke
Bozkávajúci sa pár v bratislavskej električke (Zdroj: Foto: youtube)

BRATISLAVA – Tak to je fakt obrovská láska alebo jednoducho hlúpa neohľaduplnosť. Zamilovaný slovenský párik nevie, čo od samej vášne a v ceste mu nestojí doslova nič. Náruživo sa bozkávajúci milenci, v jednej z bratislavských električke, medzi množstvom cestujúcich nedokážu stáť na jednom mieste. Vášeň nimi doslova lomcuje. Pozrite si VIDEO, ktoré vás zaručene pobaví.

Vaše tipy

Toto VIDEO vás pobaví a dobre sa zasmejete, alebo ostanete pohoršení. Pozrite si situáciu, ktorú sa podarilo natočiť nášmu čitateľovi v pondelok ráno, v električke č. 4. Zamilovaný párik sa náruživo bozkáva počas jazdy v jednej z bratislavských električiek. "Nastupoval som na Trnavskom Mýte a už tam boli a robili to, až kým som nevystúpil na Jesenského. Myslím, že je to päť zastávok," opísal príhodu náš čitateľ.

Milenci na VIDEU nedokážu stáť na jednom mieste, ustavične padajú na sediaceho alebo vedľa stojaceho pasažiera. Vášeň nimi lomcuje a môžeme tušiť, kde a ako skončili po vystúpení z mestskej hromadnej dopravy. "Spôsobovali v tej električke veľký bordel, blokovali cvakáč na lístky. Ľudia nadávali popod nos, niektorí ich aj odstrkovali preč alebo znechutene odchádzali zo svojich miest," dopĺňa čitateľ.

V tomto prípade určite platí, že láska je slepá a nepozná žiadne hranice. No, do úvahy môže pripadnúť aj fakt, že zaľúbenci si chceli z cestujúcich urobiť jednoducho dobrý deň, či sa im to podarilo, posúďte sami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu