Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Škody na zničených automatoch v Bratislave sú vyše 6000 eur

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Vandali vyčíňali v Bratislave aj počas silvestrovskej noci, za obeť im tentoraz padli automaty na cestovné lístky či prístrešky na zastávkach. Výtržníci zničili deväť automatov, škody na nich Dopravný podnik Bratislava vyčíslil na 6 304 eur.

Ako informovala hovorkyňa Dopravného podniku Bratislava Adriana Volfová, dva automaty na Vazovovej a Saratovskej ulici výtržníci zničili tak, že musela byť privolaná aj policajná hliadka a škody na nich sa vyšplhali na 2 600 eur.

Po silvestrovských oslavách ostali poškodené aj viaceré zastávky Mestskej hromadnej dopravy (MHD) v Bratislave, pričom najviac je ich na Hrobákovej ulici. Dopravný podnik zatiaľ škody nevyčíslil, keďže nie všetky zastávky majú v správe. Vandali vyčíňali aj vo vozidlách MHD. S rozbitým oknom skončil autobus i električka, vo viacerých vozidlách poškodili aj interiéry.

Podľa Volfovej síce škody neboli veľké, spôsobili však vyradenie spojov z premávky a Dopravný podnik ich musel nahradiť záložnými vozidlami, preto niektoré spoje meškali. Podgurážení silvestrujúci ráno na Nový rok vyčíňali aj na Hlavnej stanici, kde vulgárne a agresívne útočili na vodičov MHD aj privolaných dispečerov Dopravného podniku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu