Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Nevysvetliteľná smrť škôlkara Erika (†5): Hral sa v izbe, rodičia ho našli mŕtveho!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: photl.com)

TRHOVIŠTE - Hrozná tragédia otriasla dnes ráno východoslovenskou obcou Trhovište, kde za veľmi záhadných okolností prišiel o život len 5-ročný chlapček. Malý Erik sa hral sám v izbe a keď ho prišiel otec skontrolovať, našiel ho nehybne ležať na zemi. Všetky snahy o jeho záchranu boli už márne.

Podľa rodičov sa Erik ráno iba hral, no po chvíli ho našli nehybne ležať na zemi. Keď otec zistil, že chlapec nereaguje, vzal ho na ruky a utekal s ním k lekárovi. Ten do ambulancie ihneď zavolal záchranku, no chlapcovi už nebolo pomoci.   

"Záchranári chlapca po príchode na miesto oživovali asi polhodinu, bohužiaľ márne," informoval hovorca záchranárov Boris Chmel s tým, že lekár na mieste už len skonštatoval smrť. Náhle úmrtie chlapčeka si v dedine nik neodkáže vysvetliť. Erik bol plný života a úplne zdravý.

Podľa predbežných informácií chlapca zabil elektrický prúd z neodborne zapojenej chladničky. "Dnes ráno došlo v rodinnom dome v obci Trhovište (okres Michalovce) k usmrteniu 5-ročného chlapca, ktorého pravdepodobne zasiahol elektrický prúd," potvrdila nám košická policajná hovorkyňa Jana Mesárová.

Do vyšetrovania sa zapojil aj znalec z Kriminalistického a expertízneho ústavu, ktorý vyhotoví znalecký posudok. Presnú príčinu smrti chlapčeka však určí až pitva. Vyšetrovateľka už začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu