Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zbytočná smrť Ninky (†6): Zomrela dehydratovaná, môžu za to lekári?!

Ninka je už v nebi Zobraziť galériu (2)
Ninka je už v nebi (Zdroj: reprofoto tv markíza)

DUBNICA NAD VÁHOM - Ďalšia zbytočná smrť dieťaťa! Rodičia z Dubnice nad Váhom mali podozrenie, že ich dcéra Nina má brušnú chrípku. Zobrali ju na pohotovosť, no na druhý deň zomrela. Svoj podiel na tom majú možno samotní lekári. O smutnom prípade informovala televízia Markíza.

Manželia Chuchelovci prežívajú v týchto dňoch obrovský žiaľ. Ich dcéra, ktorá len tento rok začala chodiť do školy, totiž umrela.

Ninka začala mať zdravotné problémy v polovici októbra. Zvracala a mala hnačky. Rodičia ju zobrali na pohotovosť do Trenčína, kde otec Ľubomír ihneď prítomný personál upozornil, že musí dostať infúziu. "Ako dvojročnú ju operovali. Lekári vtedy povedali, že v prípade akýchkoľvek komplikácií má dostávať infúzie," vysvetlil.

Chuchelovci sú z dcérinej smrti zronení
Zobraziť galériu (2)
Chuchelovci sú z dcérinej smrti zronení  (Zdroj: reprofoto tv markíza)

Tie aj pacientka dostala, ale podľa rodičov málo. Jej stav sa rapídne zhoršoval, až ju nakoniec v kritickom stave previezli do Bratislavy. Ani tam sa dievčatko nepodarilo zachrániť; po trištvrte hodine oživovania zomrelo.

Podľa lekárov sa pod smrť Niny podpísala dehydratácia, septický šok, ťažká sepsa, v dôsledku ktorej jej zlyhali orgány. Prípadom sa už zaoberá aj Úrad pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou. Chuchelovci okrem toho dnes podajú na polícii trestné oznámenie.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu