Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Polícia zachránila samovrahovi život: Priateľke poslal SMS, zhltol stovku tabliet

Ilustračné foto
Ilustračné foto

TURČIANSKE TEPLICE – Polícia v Turčianskych Tepliciach prijala v utorok 29. októbra oznámenie o nezvestnosti 45-ročného muža z okresu Turčianske Teplice. Ako informoval žilinský policajný hovorca Radko Moravčík, muž odišiel v utorok poobede z domu autom smerom na Martin a podvečer poslal bývalej priateľke SMS, že ho nebaví život a chce spáchať samovraždu.

Od toho času sa nikomu neozval a mobil nedvíhal. Polícia po ňom okamžite začala pátrať. Nájsť sa ho podarilo hliadke z Vrútok v stredu 30. októbra o 2:30 na poľnej ceste v Martine. Sedel v naštartovanom aute, ruky mal pod oblečením a na výzvy polície nereagoval. Preto ho policajti za asistencie ďalšej hliadky z auta vytiahli. Veľmi ťažko komunikoval, pretože bol omámený.

Keď sa prebral, uviedol, že užil približne 100 tabliet, aby si privodil smrť. Okrem liekov sa v aute nachádzal aj alkohol, ten však vypiť nestihol. Na miesto ihneď prišli záchranári, pričom ho policajti až do ich príchodu udržiavali pri vedomí. Následne ho sanitka previezla do nemocnice.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu