Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Tragický príbeh ako z Rómea a Júlie: Nešťastnica (†22) sa otrávila pri hrobe milenca!

Aniu našli ležať mŕtvu pri Mateuszovom hrobe Zobraziť galériu (3)
Aniu našli ležať mŕtvu pri Mateuszovom hrobe (Zdroj: se.pl, tvs.pl)

KATOWICE - Láska až za hrob. Osud dvoch mladých zaľúbencov z Poľska až zarážajúco pripomína príbeh Rómea a Júlie, v tomto prípade však ide o realitu a oveľa tragickejšiu. Ania (†22) z mestečka Czerwionka-Leszczyny sa po samovražde jej priateľa Mateusza (†27) zmenila na chodiacu kôpku nešťastia. S obrovskou stratou sa nedokázala vyrovnať ani po dlhých mesiacoch až ju jedného dňa našli ležať mŕtvu pri hrobe svojej životnej lásky.

Pred rokom boli zaľúbenci Ania a Mateusz v meste Czerwionka-Leszczyny tým najšťastnejším párom a trávili spolu všetok voľný čas. Do cesty sa im však postavila rodina. Matka Mateusza bola presvedčená o tom, že Ania pre jej syna nie je dosť dobrá a od mileneckého vzťahu ho odhovárala. Mladík bol neprajnosťou vlastnej rodiny zdrvený a stál pred tým najťažším životným rozhodnutím. Buď zavrhne rodinu, alebo navždy stratí svoju životnú lásku.

Nakoniec sa rozhodol pre rodinu a žiaľ za milovanou Aniou začal zapíjať alkoholom. Dospelo to až do takého štádia, že skončil v liečebni, kde sa prvýkrát pokúsil o samovraždu. Lekárom sa ho vtedy podarilo zachrániť, nie však na dlho. Skoncovať so životom sa pokúsil aj po druhý krát v júli tohto roka, tentoraz úspešne. Obesil sa.

Aniu správa o tragickej smrti Mateusza zrazila k zemi. Prestala sa ukazovať na verejnosti a s nikým nekomunikovala. Stal sa z nej chodiaci tieň. Naposledy ju videli živú v deň sviatku Všetkých svätých na cintoríne, kde bol Mateusz pochovaný. "Bolo to veľmi zvláštne, mala prázdny pohľad. Ani nereagovala na "dobré ráno". Len stála pri jeho hrobe, pozerala a nič nehovorila," povedal pre portál se.pl príbuzný zosnulého mladíka.

Tragický príbeh ako z
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: tvs.pl)

Na druhý deň sa ľuďom, ktorí prišli navštíviť hroby svojich milovaných, naskytol hrozný pohľad. Ania ležala mŕtva pri hrobe svojej lásky a okolo jej tela boli roztrúsené tabletky. Polícia ešte stále vyšetruje príčinu jej smrti. S najväčšou pravdepodobnosťou sa však predávkovala liekmi, pretože už dlhšie nedokázala zvládať odlúčenie od Mateusza.  

Jedna z tabletiek, ktorými sa Ania zrejme predávkovala.
Zobraziť galériu (3)
Jedna z tabletiek, ktorými sa Ania zrejme predávkovala.  (Zdroj: tvs.pl)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu