Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Paranormálny jav v Lučenci: Z trezoru miznú peniaze, zázračne sa vždy vrátia späť!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

LUČENEC - Na oddelení mýtnej polície v Lučenci z ničoho nič miznú peniaze z trezoru a po čase sa akoby zázrakom vrátia späť. Doteraz nikto nevie ako, ani ktorý policajt je za to zodpovedný. Informovala o tom TV Markíza vo večernom spravodajstve.

Podľa TV Markíza sa zázraky v Lučenci začali diať v decembri minulého roka. Z uzamknutého trezoru na oddelení mýtnej polície tam zmizlo 1 500 eur, ktoré vyzbierali na pokutách. Keďže podozrivý môže byť iba tam pracujúci policajt, oddelenie začala prešetrovať inšpekcia. Ako uviedla pre TV Markíza hovorkyňa ministerstva vnútra Lucia Kirinovičová, inšpekcia ministerstva vnútra začala v danom prípade trestné stíhanie pre prečin krádeže. Podľa TV Markíza po začatí vyšetrovania a dva mesiace po zmiznutí peňazí sa celá čiastka v trezore opäť objavila. "Keďže nevedeli určiť, kto z oddelenia tieto peniaze mohol odcudziť, tak bolo toto trestné stíhanie prerušené," dodala Kirinovičová. 

Na prípad upozornil televíziu divák. Podľa jeho zdroja sa peniaze našli v trezore v priečinku istej policajtky. Podľa inšpekcie však nie je isté, či ich tam vrátila a predtým ukradla práve ona. Do trezoru mali totiž prístup viacerí policajti. "Je teda takmer isté, že v tomto prípade nebude stíhaný vôbec nikto," odznelo v spravodajstve TV Markíza. Tá sa pýtala, či v tomto prípade nepadli hlavy zodpovedných, v piatok popoludní však už nedostali odpoveď. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu