Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Záhadné zohavenie dobytka v Colorade: Vyrezané oči, pohlavné orgány a krv nikde!

Znetvorená krava Zobraziť galériu (4)
Znetvorená krava (Zdroj: Huffington Post)

ST. LOUIS - Rodina Toma Millera z Colorada sa venuje chovu dobytka už niekoľko generácií, takže sa dá povedať, že o ňom vie viac než dosť. S určitosťou však nevie to, čo už viac ako trinásť rokov zohavuje a zabíja zvieratá v jeho stáde.

"Vôbec tomu nerozumiem a očividne ani ostatní, pretože mi to nikto doteraz nevysvetlil," povedal Američan v epizóde programu The Unexplained Files televízie Science Channel, ktorá bola odvysielaná 4. septembra.

Záhadné mrzačenie dobytka sa v Spojených štátoch deje už od šesťdesiatych rokov minulého storočia. V roku 1999 sa prvýkrát objavilo aj na Millerovej farme, keď niekoľko jeho kráv uhynulo po tom, ako ich niečo strašne zohavilo. "Mali vyrezané oči, odrezané uši, jazyky a chýbali im aj pohlavné orgány. Bol to strašný pohľad," hovorí Tom.

Záhadné zohavenie dobytka v
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Huffington Post)

Záhadné zohavenie dobytka v
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Huffington Post)

K zabíjaniu zvierat navyše dochádza až s neobvyklou presnosťou. V okolí tiel sa nikdy nenašla ani kvapka krvi a rezy vyzerajú tak, akokeby pochádzali z lasera.

Novinár Nick Redfern, ktorý sa zaoberá paranormálnymi javmi, verí, že hovädzí dobytok nivočia mimozemšťania v snahe získať ich krv a potom ju využiť na hybridné oplodnenie. "Viem, že to znie ako science fiction, ale keď ľudia dokážu spájať gény, prečo by to nemohla robiť aj iná, omnoho vyspelejšia civilizácia," poznamenal v spomínanej relácii.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu