Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Na lúke pri Mýtnej sa objavilo tajomné srdce: Krátko po Kaníkovej návšteve!

Srdce medzi Mýtnou a Lovinbaňou Zobraziť galériu (2)
Srdce medzi Mýtnou a Lovinbaňou (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Už ani Slovensko nie je výnimkou a stále častejšie sa u nás objavujú tajomné obrazce, ktorých pôvod ostáva vo väčšine prípadov neobjasnený. Pred pár dňami sa jeden taký objavil neďaleko obce Mýtna, do ktorej v tom čase zavítal poslanec Ľudovít Kaník. Ide ale v tomto prípade naozaj o záhadu?

Do obce Mýtna, ktorá sa nachádza v srdci Slovenska, sa minulý víkend prišiel pozrieť exminister práce, sociálnych vecí a rodiny. V rámci predvolebnej kampane sa tu ako jeden z kandidátov na Banskobystrického župana stretol s občanmi a zasadil lipy. Krátko po tom, ako odtiaľ odišiel, bol upozornený na to, že na lúke medzi Mýtnou a Lovinobaňou sa objavil záhadný obrazec v tvare obrovského srdca.

Na lúke pri Mýtnej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Kto a prečo ho tam urobil, zatiaľ nevedno a súdiac podľa predošlých skúseností sa to asi ani nikdy nedozvieme. Zaujímavosťou však je, že so symbolom rovnakého tvaru vyrazil do kampane práve Ľudo Kaník.

Na lúke pri Mýtnej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

"O tom srdci na lúke som sa dozvedel od starostu Mýtnej. Netuším, koho dielo to je, ale naozaj pripomína moje logo. Možno to boli nejaké paranormálne sily," zažartoval predseda poslaneckého klubu SDKÚ-KS.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu