Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Krajcer chce postaviť nové kúpalisko na Dunaji: Pozrite sa, ako má vyzerať!

Daniel Krajcer a jeho plán na vybudovanie riečneho kúpaliska na Dunaji. Zobraziť galériu (2)
Daniel Krajcer a jeho plán na vybudovanie riečneho kúpaliska na Dunaji. (Zdroj: DK)

BRATISLAVA - Kandidát na bratislavského župana Daniel Krajcer sa zastrája obnoviť Lido - kúpalisko na Dunaji, ktoré si mnohí Bratislavčania ešte pamätajú.

Župné voľby sa blížia a kandidáti vyťahujú svoje tromfy. Exminister kultúry Daniel Krajcer sa zastrája, že vo veľkom štýle obnoví kúpalisko Lido, v ktorom sa pred pár desaťročiami "čvachtala" celá metropola. Po novom by však priestor za mostom Apollo mal vyzerať o dosť modernejšie. Krajcer si ho predstavuje zhruba takto:

Daniel Krajcer a jeho
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: DK)

Daniel Krajcer a jeho
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: DK)

"Je na čase, aby ľudia na vlastnej koži pocítili, že župa dokáže pre nich niečo vybudovať. Že vedenie kraja nie je len pasívnym údržbárom, ale je schopné aktívne sa podieľať na veľkých projektoch. Urobím všetko pre to, aby nové bratislavské LIDO bolo jedným z nich", tvrdí Krajcer.

Kandidát na župana má veľké plány aj v oblasti dopravy. Rád by posilnil najmä koľajovú dopravu a vybudoval sieť mestských vlakov, ktorou by prepojil železnicu s električkovými traťami.

Do tretice by v úseku medzi Dunajskou Lužnou a Bratislavou rád odbremenil cestu a preniesol ľudí na riečnu dopravu. "Tento typ prepravy obyvateľov je vo svetových veľkomestách úplne samozrejmý. Veľká časť Bratislavského kraja leží pri Dunaji. Je hriech to nevyužiť," dodal.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu