Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

"Ukážkový" vodič (39): V Snine zrazil cyklistu (25), opitý ušiel preč!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

SNINA – Vyšetrovateľ v Humennom začal včera, 2.08.2013, trestné stíhanie a súčasne vzniesol obvinenie voči mužovi (39) z obce Belá nad Cirochou, okr. Snina, pre prečin ublíženia na zdraví, prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a pre prečin neposkytnutia pomoci. O správa informovala Jana Migaľová z KR PZ Prešov.

Obvinený muž včera v čase okolo 15:00 hod v Snine na Pčolinskej ulici na miestnej komunikácii riadil osobné motorové vozidlo zn. Škoda Superb, pričom pri prechádzaní do protismeru prednou časťou vozidla narazil do cyklistu idúceho tým istým smerom. Následkom tohto nárazu utrpel cyklista (25) zo Sniny vážne zranenia s dobou liečenia 20-24 týždňov. Nezodpovedný vodič na mieste nehody nezastavil a z miesta dopravnej nehody ušiel.

Hliadka Obvodného oddelenia Policajného zboru v Snine vodiča ihneď vypátrala. Vodič bol zadržaný a podrobený dychovej skúške, ktorá bola pozitívna a to s výsledkom 1,36 mg/l etanolu vo vydychovanom vzduchu. Obvinený muž bol umiestnený do cely policajného zaistenia a vyšetrovateľom bol spracovaný návrh na vzatie obvineného do väzby.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu