Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Cyklista narazil do betónového múra: Namerali mu viac než 1 a pol promile

Ilustračné foto
Ilustračné foto

TRENČÍN - Od začiatku roka do 28. februára zaevidovali policajti šesť nehôd, ktoré spôsobili cyklisti. Vlani v tom istom čase nebola žiadna. V dvoch prípadoch utrpeli cyklisti ťažké zranenia a rovnako v dvoch prípadoch figuroval aj alkohol. Jedna z vážnych nehôd sa stala začiatkom februára pri považskobystrickom sídlisku Rozkvet. Cyklistovi zistili alkohol, nemal ani prilbu.

Päťdesiatjedenročný Vladimír zišiel z prudkého kopca, za zákrutou zišiel z cesty a narazil do betónového múru. Ako informovala trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová, skončil so zlomenými tvárovými kosťami, zlomeným krčným stavcom, kľúčnou kosťou a lopatkou. V nemocnici mu odobrali krv a zistili mu 0,75 mg/l alkoholu, čo je 1,56 promile.

V polovici mesiaca mal pri Považskej Bystrici nehodu 25-ročný Marek. Havaroval na bicykli, ktorý mal zlú zadnú brzdu a nemal ani riadne upevnenú ochrannú prilbu, alkohol mu nezistili. Ťažko zranený mladík upadol do kómy. Má vážne poranenia hlavy a brucha. Na mieste ho našiel vodič autobusu, ktorý zavolal sanitku a políciu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu