Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Pokus o samovraždu pri Sobranciach: Muž sa chcel obesiť

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: soy402.com)

KRISTY – Policajti zachránili život mužovi (31), ktorý sa chcel v stredu (24.4.) večer obesiť pri obci Kristy v Sobranskom okrese. Muža po pátraní našli bez známok života, ako visí na posede so šnúrou omotanou okolo krku.

 "Muža ihneď zvesili, pričom ho nadvihli a šnúru odrezali. Policajti mu poskytli prvú pomoc, uložili ho do stabilizovanej polohy a vyrozumeli Rýchlu zdravotnícku pomoc," informovala dnes košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová. Mužom zákona sa napokon podarilo muža oživiť, sanitka ho následne previezla do michalovskej nemocnice. Podľa zistení polície bol muž po prevoze mimo ohrozenia života.

K zásahu polície došlo po tom, ako operačné policajné stredisko v Michalovciach prijalo oznámenie od neznámeho muža, že chce spáchať samovraždu. Do telefónu plakal, veľmi zle komunikoval a nechcel uviesť žiadne svoje osobné údaje, ani miesto, kde sa nachádza. Po dlhšom rozhovore sa operačnému dôstojníkovi podarilo od neho zistiť informácie o jeho rodine, jeho meno a priezvisko s tým, že muž už nezvláda situáciu a že sa obesí. "Následnou komunikáciou a zisťovaním sa policajtom podarilo zistiť, že ide o muža a mal by sa nachádzať pri bývalom družstve pri obci Kristy, smerom na obec Svätuš v Sobranskom okrese," uviedla Mésarová.

Na miesto okamžite vyrazili sobranskí policajti s termovíznou kamerou a služobnými psami. Po príchode na miesto, za areálom bývalého družstva, asi 500 metrov v trávnatom teréne pri poľnej ceste, zbadali osobu, ktorá visí na posede.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu