Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Ako z Rómea a Júlie: Milenci (†24, †31) sa obesili na tom istom strome!

Victoria a Raymond nezvládli ťarchu rozchodu.
Victoria a Raymond nezvládli ťarchu rozchodu. (Zdroj: Daily Mail)

LONDÝN - Najprv mu dala kopačky a neskôr to horko oľutovala. Britka Victoria Kish-Donovanová (†24) sa po siedmich rokoch rozišla so svojím milencom, ktorý neuniesol ťarchu ich odlúčenia a obesil sa na strome. O 14 dní neskôr urobila mladá žena to isté. Po sebe zanechala tri malé deti.

Raymond Oswell (†31) nedokázal žiť so zlomeným srdcom a spáchal samovraždu. Keď sa to Victoria dozvedela, neustále plakala a iba ležala v posteli obklopená jeho fotografiami. Mladá mamička chodila pravidelne smútiť k stromu, kde sa muž obesil a spravila si z neho doslova svätyňu, kam kládla kvety a jeho snímky.

Nakoniec zanechala odkaz s textom "Navždy spolu. Milujem ťa Ray" a vybrala si rovnakú smrť ako jej milenec. Victoru našla visieť na strome skupina chlapcov, ale lekári ju už nedokázali zachrániť. "Pripomína to slávnu Shakespearovu hru Rómeo a Júlia, dá sa povedať, že ide o jej moderný ekvivalent," uviedol koroner Nigel Meadows, ktorý potvrdil samovraždu.

Pár z Wythenshawe sa stretol v roku 2005 a mal spolu dve deti - syna (6) a dcéru (5). Victoria mala z predchádzajúceho vzťahu ešte chlapca (8). Rozišli sa v marci minulého roka, kedy rozrušená žena milencovi oznámila, že je koniec, pretože mala podozrenie, že sa stretáva s niekým iným.

Victoriina sestra Simone (29) uviedla, že boli naozaj veľmi zaľúbení. Obe rodiny za nimi doteraz neprestali smútiť. Informoval portál thesun.co.uk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu