Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Rasťo (20) z Prešova zmizol bez stopy: Golf, na ktorom odišiel, našli pri rieke!

Rasťo z domu odišiel na tomto aute Zobraziť galériu (2)
Rasťo z domu odišiel na tomto aute (Zdroj: polícia)

PREŠOV - Pomôžte ho nájsť! Polícia pátra po Rastislavovi Didrencelovi (20) z Prešova, ktorý ešte v polovici februára odišiel z domu a odvtedy sa nikomu neozval. Strieborný Golf, na ktorom utiekol nevedno kam, našli policajti zaparkované neďaleko rieky Torysy so strhnutými ŠPZ-tkami.

Bezsenné noci a neustály strach. To momentálne prežíva rodina Prešovčana Rasťa, ktorý pred niekoľkými týždňami (15. februára) z neznámych dôvodov ušiel z domu a nikomu sa neozýva. Auto Volkswagen Golf, na ktorom odišiel, pritom policajti našli pri rieke Torysa, no bez tabuliek s evidenčným číslom. „Vozidlo VW GOLF, striebornej metalízy, evidenčného čísla  PO762EK bolo nájdené v meste Prešov pri rieke Toryse na sídl. III  v časti  tzv. „Pri Hati“ bez tabuliek s evidenčným číslom,“ informoval prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik.

Rasťo (20) z Prešova
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: polícia)

„Je 174 centimetrov vysoký, štíhlej postavy, má hnedé oči a krátke čierne vlasy,“ poskytol popis mladíka Džobanik. Rasťo mal naposledy na sebe oblečené hnedé platené nohavice zn. HM, vínovo-červený vlnený sveter s výstrihom do tvaru V zn. HM, sivú platenú bundu s kapucňou zn. CROP a obuté mal čierne športové topánky s bielou podrážkou.

Mladíka by ste mohli spoznať aj podľa jazvy na brade o veľkosti 1 cm, 5-centimetrovej jazvy na pravej strane brucha, alebo hnedého fľaku pod ľavým prsníkom o priemere 1 cm. Akékoľvek informácie o nezvestnom Rasťovi oznámte buď osobne na oddelení pátrania Okresného riaditeľstva PZ v Prešove, t.č. 0961 80 3371, prípade na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo na známe t.č. 158.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu