Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Kolaps prešovského primátora Hagyariho: Prepracovaný skončil v nemocnici!

Primátor je už po kolapse v dobrej nálade
Primátor je už po kolapse v dobrej nálade (Zdroj: FB)

PREŠOV – Primátora Prešova Pavla Hagyariho dnes z mestského úradu odviezla sanitka po tom, čo utrpel malý kolaps, pod ktorý sa podpísala prepracovanosť a nedoliečená chrípka. Primátor je momentálne v prešovskej nemocnici, kde podstupuje rôzne vyšetrenia a jeho stav je stabilizovaný.

"Prešovský primátor mal dnes malý kolaps z prepracovanosti a nedoliečenej chrípky. Momentálne je vyšetrovaný vo Fakultnej nemocnici, jeho stav je stabilizovaný," informovala hovorkyňa radnice Jana Jurčišinová. Primátor zatiaľ nemusel byť hospitalizovaný a v nemocnici podstupuje kardiologické vyšetrenia.

Ako informovala hovorkyňa Fakultnej nemocnice s poliklinikou Jána Adama Reimana v Prešove Renáta Cenková, jeho stav je momentálne stabilizovaný a lekári mu robia komplexnú diagnostiku.

Napriek tomu, že primátora ešte dopoludnia musela z úradu odviezť sanitka, popoludní už na svojom facebookovskom profile svojim priaznivcom odkázal, že sa cíti dobre. „Na polopracovnej kontrole v prešovskej nemocnici. Personál skvelý, pacient neposlušný a výsledky ok. Slnečný deň priatelia,“ opísal Hagyari fotografiu z nemocnice, ktorú zverejnil na sociálnej sieti.

 

Kolaps prešovského primátora Hagyariho:
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: FB)

 

Popoludňajšie mestské zastupiteľstvo, ktoré sa bude zaoberať návrhom na schválenie Zmluvy o poskytnutí dotácie na prevádzku zimného štadióna v Prešove a návrhom rozpočtového opatrenia, povedie zrejme primátorov zástupca René Pucher.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu