Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Poliak (25) z košického nákupného centra: Vybehol z kasína a skočil!

O zdravotný stav Poliaka, ktorý skočil z tretieho poschodia sa už zaujímali aj jeho rodičia Zobraziť galériu (4)
O zdravotný stav Poliaka, ktorý skočil z tretieho poschodia sa už zaujímali aj jeho rodičia (Zdroj: Miro Vacula)

KOŠICE – Zakliate schody! Behom roka, tretí pád! V sobotu okolo pol jednej nadránom, v priestoroch obchodného centra na Toryskej ulici v Košiciach, vyskočil 25-ročný Poliak z tretieho poschodia pri pohyblivých schodoch.

Podľa očitých svedkov, vybehol z kasína a skočil. Následkom pádu utrpel ťažký úraz a bol hospitalizovaný v košickej nemocnici.

„Zdravotníci mu poskytli prvú pomoc a potom previezli do Univerzitnej nemocnice L. Pasteura (UNLP) v Košiciach, odtiaľ do Východoslovenského ústavu srdcových a cievnych chorôb. Včera opäť absolvoval prevoz do UNLP na Rastislavovej ulici. Pacienta sme prijali vo veľmi ťažkom stave. Žije, ale je v umelom spánku a stále v kritickom stave. Utrpel polytraumatický šok. Momentálne je hospitalizovaný na ARO Kliniky úrazovej chirurgie. A o jeho zdravotný stav sa už zaujímali aj jeho rodičia,“ informovala nás hovorkyňa nemocnice Ladislava Šustová.

Pohyblivé schody sa stali prvýkrát osudnými v novembri 2011, Martinovi (26) z Košíc. Za zatiaľ neznámych okolnosti prepadol cez zábradlie a pád neprežil. Vo februári 2012 sa prepadol cez zábradlie do fontány 19-ročný Armin z Košíc. Prežil, ale musel podstúpiť niekoľko vážnych operácií.
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu