Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Vážna nehoda pri Starej Turej: Najmenej 5 nabúraných áut, jeden mŕtvy

V Audi A6 zahynul Matúš Zobraziť galériu (4)
V Audi A6 zahynul Matúš (Zdroj: polícia)

TRENČÍN – Dopravná nehoda pri Starej Turej v okrese Nové Mesto nad Váhom si vyžiadala jeden ľudský život. Ako informovala trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová, nehoda sa stala dnes ráno pred 6:00. Najprv sa čelne zrazil autobus s osobným autom Audi A6, ktorého vodič na mieste zahynul a následne došlo k zrážke ďalších asi troch áut.

Reťaz havárií naštartovala čelná zrážka Audi A6 s linkovým autobusom. "Vodič z nezistených príčin prešiel do protismeru, kde sa zrazil s oproti idúcim autobusom, ktorý išiel z Nového Mesta nad Váhom smerom na Starú Turú," povedala trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová. Matúš (31), ktorý sedel za volantom Audi, haváriu neprežil. Audi po náraze odhodilo do zvodidiel a následne späť na cestu, kde vrazilo do Škody Octavia.

 

Vážna nehoda pri Starej
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: polícia)

 

Šofér autobusu a cestujúci utrpeli len ľahšie zranenia. "Pri nehode sa ľahko zranila aj jedna cestujúca z autobusu, ktorá mala narazené koleno a bola jednorázovo ošetrená," dodala hovorkyňa. Následne tu havarovali ďalšie asi tri autá, ktoré pred prekážkou nestihli zabrzdiť. "Taktiež tam došlo k zrážke Octavie, do ktorej boli vozidlá po zrážke odhodené a k škodovým udalostiam presne neustáleného počtu vozidiel," dodala Antalová.

 

Vážna nehoda pri Starej
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: polícia)

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu