Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Masaker pri Trenčíne: Po zrážke 2 mŕtvi, 4 mladí ľudia bojujú o život!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: polícia)

TRENČÍN/BRATISLAVA - Hmla a zlá viditeľnosť sa podpísali pod dnešnú tragickú nehodu, ktorá sa odohrala skoro ráno (približne o 4.20 h) pri obci Chocholná-Velčice neďaleko Trenčína. Vyhasol pri nej život dvoch ľudí, štyria ďalší utrpeli zranenia.

Podľa informácií TV Markíza hmla zahalila osobnému autu výhľad na nákladiak, ktorý išiel po hlavnej ceste a z vedľajšej mu skrížilo cestu. Následky boli katastrofálne. Nákladiak vezúci repu tlačil po zrážke vozidlo niekoľko metrov pred sebou, až sa dostalo čiastočne podeň.

"Pri dopravnej nehode 54-ročný vodič Passatu a 21-ročný spolujazdec utrpeli  smrteľné zranenia. Ďalšie štyri osoby (21, 20, 19, 16) z Passatu utrpeli ťažké zranenia. Vodič nákladného auta neutrpel žiadne zranenie. U vodiča nákladného auta polícia nezistila prítomnosť alkoholu v dychu. U 54-ročného vodiča  bude prítomnosť alkoholu zistená pri pitve. Dopravná nehoda je v štádiu vyšetrovania," informoval trenčiansky policajný hovorca Pavol Kudlička.

V trenčianskej nemocnici v kritickom stave na ARO leží Peter (19) a Nikoleta (16), s ťažkými zraneniami skončili Ingrid (21) a Radka (20). Všetci sedeli na zadných sedadlách. Vodič Vladimír (†54), ktorý len pre tromi dňami oslávil narodeniny, a ani spolujazdec Lukáš (†21) zrážku neprežili. Doplnila TV Markíza.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu