Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Šialení Rumuni natočili vlastnú autonehodu: Takto to dopadlo!

Z auta ostala len kopa šrotu Zobraziť galériu (2)
Z auta ostala len kopa šrotu (Zdroj: YouTube)

BUKUREŠŤ - Skupinka mladíkov z Rumunska sa rozhodla okoreniť nočnú jazdu autom videom, ktoré ich malo zachytávať pri nezmyselných hrách. Namiesto toho zaznamenali nehodu, ktorej účastníkmi sa sami stali. Inak ako hlupáci ich preto asi nazvať nemožno.

Rumuni na Dacii Logan môžu ďakovať svojim strážnym anjelom za to, že sú ešte stále nažive. Z autonehody, ktorá sa mohla skončiť tragédiou, totiž vyviazli len s menšími škrabancami. Za všetkým opäť stojí mladícka nerozvážnosť a hrubá nezodpovednosť, kedy ohrozili nielen svoje, ale aj životy motoristov, ktorí mohli prejsť okolo.

Videozáznam, ktorý jeden zo spolujazdcov natočil na mobil, zachytáva, ako sa cestní "dobrodruhovia" vo vysokej rýchlosti rútia odľahlou cestou neďaleko prístavného mesta Galati. V jednom okamihu však vodič stratil kontrolu nad vozidlom a prevrátil sa.

Šialení Rumuni natočili vlastnú
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Hoci havária vyzerala naozaj škaredo a z auta po nej ostal len vrak, mladíkom sa akoby zázrakom nič nestalo. Ostáva len dúfať, že sa z incidentu poučili a nebudú viac pokúšať osud.

Rumun natočil vlastnú nehodu

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu