Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Vražedná žiarlivosť: Sokovi v láske rozťal hlavu a zabil sa pri havárii!

Ján po zúfalom čine skoncoval so životom Zobraziť galériu (2)
Ján po zúfalom čine skoncoval so životom (Zdroj: polícia)

ŽILINA – Chcel sa zbaviť soka v láske? Objavujú sa informácie, ktoré naznačujú, že nedeľná tragická havária pri Brodne úzko súvisí s pokusom o vraždu, ktorý sa v ten istý deň odohral v rodinnom dome v obci Hôrky. Obeť záhadnej autonehody a útočník so sekerou v ruke má byť jeden a ten istý muž!

Polícia v nedeľu informovala o krvavej dráme v obci Hôrky, pri ktorej neznámy útočník napadol Miroslava (29) vo vlastnom dome a sekerou mu rozťal hlavu. „V úmysle muža usmrtiť ho páchateľ sekerou jeden krát udrel do hlavy, čím mu spôsobil 16 cm dlhé drvivé sečné poranenie lebky a mozgu,“ uviedla vtedy žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová.

Dva dni po nešťastí vyplávali na povrch šokujúce skutočnosti. Podľa medializovaných informácií mal totiž útočiť Ján (†25), ktorý v ten istý deň zahynul za záhadných okolností pri dopravnej nehode. Mladík údajne neúnosne žiarlil na svoju manželku, čo ho malo nakoniec priviesť k zúfalému činu. Po tom, čo soka v láske napadol sekerou, zrejme spanikáril, sadol do auta a namieril si to v plnej rýchlosti do betónového stĺpa.

 

Vražedná žiarlivosť: Sokovi v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: polícia)

 

„Vyšiel s vozidlom vyšiel vpravo mimo vozovku a narazil prednou časťou auta do betónového piliera mostného telesa. Mladý vodič utrpel ťažké zranenia, ktorým na mieste podľahol,“ informovala o nehode policajná hovorkyňa Jana Balogová. Či za Jánovým útokom na kamaráta Miroslava naozaj stojí žiarlivosť, vedia zrejme len oni dvaja. Viac svetla do zamotaného prípadu by tak mohla vniesť výpoveď soka v láske, ktorý s ťažkými zraneniami bojuje v nemocnici.   

Polícia o záhadnej súvislosti medzi prípadmi zatiaľ mlčí. Či pri tragickej havárii pri Brodne zahynul Ján, ktorý útočil v Hôrkach, zrejme odhalí až ďalšie vyšetrovanie. „Polícia nedala vyjadrenie, ktoré by potvrdzovalo alebo vylučovalo súvis týchto udalostí.  V oboch prípadoch je začaté vyšetrovanie a všetky ďalšie okolnosti sú predmetom začatého vyšetrovania,“ uzavrela Baloghová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu