Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Pyrotechnik zaistil v neobývanom byte v Bratislave muníciu

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Vyšetrovateľ okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave III začal trestné stíhanie vo veci prečinu nedovoleného ozbrojovania a obchodovania so zbraňami. V neobývanom byte v bratislavskom treťom okrese policajný pyrotechnik zaistil množstvo streliva. Dnes to uviedol hovorca Prezídia policajného zboru SR Michal Slivka.

V Bratislave na ulici Bartoškova sa podľa neho obyvatelia obytného domu už dlhšie sťažovali na neporiadok na balkóne jedného z bytov a šíriaci sa zápach. Byt patrí mestskej časti a je dlhší čas neobývaný. Pracovníci mestskej časti preto byt otvorili a po vstupe zistili, že príčinou zápachu sú odpadky. Okrem odpadkov sa v byte nachádzali aj predmety pripomínajúce výbušniny a väčšie množstvo munície.

Na miesto preto privolali políciu. Tá obytný dom a okolie ihneď zabezpečila, aby nedošlo k ohrozeniu osôb na životoch a zdraví. Na miesto sa dostavil aj policajný pyrotechnik, ktorý zaistil nezistené množstvo nábojov a podozrivé predmety.

Tie sú v súčasnosti predmetom skúmania expertov. Polícia na mieste vykonala neodkladné a neopakovateľné úkony, vyšetrovateľ spolu s kriminalistami obhliadkou miesto riadne zadokumentoval a začal trestné stíhanie neznámeho páchateľa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu