Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Nešťastní rodičia hľadajú Martinu (20): Mala ujsť do Talianska!

Nezvestná Martina Kučerová
Nezvestná Martina Kučerová (Zdroj: polícia)

ZVOLEN – Hlavu v smútku majú zúfalí rodičia Martiny Kučerovej (20) z Medaroviec, po ktorej už dva mesiace niet ani stopy. Keď odchádzala z domu, otcovi povedala, že ide za brigádou do Žiliny. Polícii sa však podarilo zistiť, že prácu mala ísť Martina hľadať až do ďalekého Talianska.

Pátranie po Marine Kurečovej je aj po dvoch mesiacoch na bode mrazu. Dievčina ešte 23. mája odišla z domu hľadať prácu do Žiliny. To aspoň povedala svojmu otcovi, ktorý sa ešte v ten deň s nezvestnou naposledy spojil. Dcéra mu mala potvrdiť, že je v Žiline na ubytovni. Odvtedy sa s ňou rodičom už nepodarilo spojiť.

K polícii sa však dostali informácie o telefonáte, v ktorom Martina neznámej osobe prezradila, že za prácou ide do Talianska, nie do Žiliny. Neuviedla však ani miesto súčasného pobytu, ani za akou prácou sa do Talianska vybrala. Od tej chvíle už o nej nikto nepočul a mobilný telefón ma vypnutý.

.„Naposledy mala na sebe tmavé legíny, tmavomodrú mikinu s kapucňou a blúzku nezistenej farby. So sebou mala osobné doklady, mobilný telefón a finančnú hotovosť 40 eur,“ informovala policajná hovorkyňa Mária Faltániová. Ak máte o nezvestnej Martine akékoľvek informácie, kontaktujte políciu na čísle 158.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu