Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Tínedžer (13) sa zahral na vodiča: Ukradol auto a vpálil to do garáže!

Pri havárii sa zranili obaja chlapci Zobraziť galériu (5)
Pri havárii sa zranili obaja chlapci

BRATISLAVA/ČADCA – Zachcelo sa im šoférovať. Len 13-ročný chlapec v utorok v noci sadol za volant a na ceste Turzovkou skúšal svoje vodičské schopnosti. Ďaleko však nezašiel a autom sa vrútil do garáže, pričom poškodil aj vedľajšiu.

Chlapcom sa zrejme na futbal nechcelo ísť pešo, a aj keď od plnoletosti majú ďaleko, rozhodli sa na ihrisko vybrať autom. Na vodiča sa zahral mladší z chlapcov, ktorý bez vedomia majiteľa naštartoval VW Passat a po miestnej ceste sa viezol spolu s kamarátom smerom na ihrisko.

Výrastok, ktorý ešte nemá ani občiansky, nie to ešte vodičák, s kradnutým autom veľmi ďaleko nezašiel. Počas dobrodružnej cesty narazil do murovanej garáže tak silno, že poškodil aj tú vedľajšiu. Tínedžeri po havárii spanikárili a zranení ušli domov, kde ich neskôr našla polícia.

„Obaja chlapci utrpeli ľahké zranenia a boli prevezení do nemocnice v Čadci, kde zostali hospitalizovaní,“ informovala Topky žilinská policajná hovorkyňa Jana Baloghová. Škodu vo výške 2200 eur, ktorú chlapci spôsobili svojou šialenou jazdou, budú zrejme ich rodičia dlho predychávať. Okolnosti nehody, ale aj odcudzenia auta bude polícia ďalej vyšetrovať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu