Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Leo (11) sa s kamarátmi zložil na toluén: Mladá dílerka sa na nich nabalila!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/KOŠICE - Ďalšie novinky z "toluénového sveta" dnes zverejnili východoslovenskí policajti. Podľa ich zistení v Krompachoch vyčíňala mladá dílerka (19) z Prakoviec a predávala tu nebezpečnú prchavú látku. Nevadilo jej, že zákazníkmi sú aj 11-ročné deti.

Dievčina podnikala niekedy v období od 18. do 22. januára na neslávne známej Družstevnej ulici v Krompachoch.

Od mladého Stana (14) a jeho kumpánov Lea (11) a Jozefa (11) z Krompách zobrala dve eurá, a za to im do predpripravenej fľašky naliala prchavú látku. Umožnila tak "chráneným osobám zneužívanie toluénu," uviedol košický policajný hovorca Alexander Szabó. Dievčinu obvinili zo šírenia toxikománie a stíhajú ju na slobode.

V okolí je však podľa policajných správ bežnou "taxou" za fľašu toluénu jedno euro. Je teda jasné, že mladá dílerka sa chcela na svojich zákazníkoch, ktorým poskytla len časť obsahu nádoby, nabaliť.

V Krompachoch sa "preslávilo" už niekoľko užívateľov toluénu. Pred časom sa zviditeľnil napríklad mladý Angel (16). Róm s anjelskym menom bol obvinený z toxikománie potom, ako do tajov toluénu zasväcoval svojho mladšieho kamaráta. Mladík sa venoval aj kradnutiu a pojedaniu psov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu