Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Krompašský toluénový guru: Z dvora ukradol psa a dal si ho na večeru!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/KROMPACHY - Mladý Angel (16), ktorý je v rodných Krompachoch "známa firma", sa opäť zviditeľnil. So svojim kumpánom preskočil plot rodinného domu na Družstevnej ulici a ukradol jedného zo strážnych psov. Doma ho stiahli z kože a zjedli!

Angel svoju zvieraciu obeť vôbec nešetril. Slovenského čuvača na dvore domu brutálne dobil sekerou, pričom mieril na hlavu. Poslednú ranu mu však udelil jeho kumpán Tomáš (18). Vypýtal si sekeru a psa usmrtil.

"Mŕtve zvieral prehodili cez plot a odniesli si ho domov, kde ho stiahli z kože a zjedli," uviedol košický policajný hovorca Alexander Szabó. Oboch mladíkov obvinili z porušovania domovej slobody a týrania zvierat.

Angelovi ako mladistvému v prípade dokázania viny hrozí väzenie od troch mesiacov až na jeden a pol roka, jeho staršiemu komplicovi na šesť mesiacov až tri roky.

Mladý Róm s anjelskym menom nie je žiadne neviniatko. Pred časom ho obvinili zo šírenia toxikománie. Keď na Poštovej ulici vdychoval omamný toluén v handričke, rozhodol sa "zasvätiť" aj 15-ročného kamaráta Dávida.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu