Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Do prekliatej fontány v Košiciach spadol ďalší mladík: Je v kritickom stave!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/KOŠICE - Záhadné nešťastie sa včera odohralo v nákupnom centre Galéria Košice. Do fontány tu z mnohometrovej výšky spadol mladý muž a veľmi vážne sa zranil. Momentálne bojuje o život. Ide už o druhé nešťastie na tomto mieste - v novembri pri páde zahynul mladý Martin.

Tragédia sa odohrala v pondelok popoludní pred zrakmi mnohých kupujúcich, ktorí videli desivý pád mladého muža aj to, ako zostal nehybne ležať vo fontáne. Mladík (20) zostal po páde údajne pri vedomí. Okamžite k nemu pribehli okoloidúci aj SBS-kári, ktorí zavolali záchranku. Podľa posledných informácií je v kritickom stave.

„Utrpel poranenie brušných orgánov a zlomeniny dolných končatín, chrbtice a tvárových kostí. Po stabilizácii ťažkého šokového stavu podstúpil ešte v pondelok dva nevyhnutné operačné zákroky a následne bol hospitalizovaný na našom oddelení anestéziológie a intenzívnej medicíny. Zdravotný stav pacienta je momentálne kritický,“ uviedla hovorkyňa Univerzitnej nemocnice L. Pasteura v Košiciach Jaroslava Oravcová.

Mladý Martin (†26), ktorý na mieste spadol pár mesiacov pred ním, toľko "šťastia" nemal. Bol na mieste mŕtvy. Polícia prípad riešila ako usmrtenie a skúmala kamerové záznamy, aby zistila, čo tragédii predchádzalo. Údajne išlo o samovraždu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu