Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Výbuch v Snine, ktorý ťažko popálil barmanku: Únik plynu vraj neevidovali!

Zábery z miesta nešťastia Zobraziť galériu (5)
Zábery z miesta nešťastia

BRATISLAVA/PREŠOV - Nešťastná udalosť sa odohrala včera večer v pohostinstve Šariš v Snine. V miestnosti so sociálnymi zariadeniami došlo k výbuchu, ktorý zasiahol mladú barmanku. Dievča utrpelo popáleniny na tvári, krku, hrudi aj na rukách.

Explózia nastala okolo ôsmej večer a poškodila jednu zo stien v podniku. V tom čase sa tam nachádzali dve osoby, jednu z nich - mladú barmanku - výbuch zasiahol veľmi nešťastne.

Jej zranenia sú vážne a je hospitalizovaná v nemocnici. "Na mieste boli prítomní aj pracovníci SPP, ktorí zisťovali príčinu úniku plynu. Prípadom sa zaoberá humenský policajný vyšetrovateľ, ktorý začal trestné stíhanie pre prečin všeobecné ohrozenie," uviedol prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik.

K udalosti sa vyjadrili aj plynári. "Zásahová skupina SPP - distribúcia miesto havárie okamžite zaistila, miesto udalosti je už bezpečné, distribúcia plynu v oblasti pokračuje bez obmedzení. Na základe našich doterajších zistení môžem uviesť, že SPP – distribúcia nemá vo svojich záznamoch žiadne hlásenie o úniku plynu v danej oblasti," uviedla vo svojom stanovisku Ivana Zelizňáková. Dodala, že spoločnosť celá udalosť nesmierne mrzí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu