Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Smrť na ihrisku: Do chlapca hodil loptu, zomrel!

Kyle zahynul nešťastnou náhodou Zobraziť galériu (2)
Kyle zahynul nešťastnou náhodou (Zdroj: bnps.co.uk)

PORTCHESTER - Voľná ​​hodina na školskom ihrisku v britskom Portchesteri sa behom okamihu zmenila na horor. Kriketová loptička, ktorú hodil jeden zo študentov, zasiahol do hlavy šestnásťročného Kyla Reesa. Ten skončil v kaluži krvi a neskôr zomrel.

Nepomohla ani prvá pomoc od kamarátov a učiteľov, ktorí okamžite po tom, ako sa chlapec zrútil na zem, privolali záchranku.  V bezvedomí ho potom odviezli do nemocnice, kde na následky zranení o deň neskôr zomrel.

Hneď po incidente polícia školu uzavrela a začala vypočúvať svedkov. Na základe ich výpovedí zatkli tínedžera, ktorý loptu do Kylea hodil. Je podozrivý zo zabitia, v utorok ho však prepustili na kauciu.

Nevlastná babička obete pre médiá povedala, že celá rodina je bolestnou stratou zničená, vinu však na nikoho nezvaľuje. "Pokiaľ viem, bola to obyčajná školská nehoda. Niekto hodil kriketovú loptičku, ktorý môjho vnuka náhodou udrela do hlavy a on začal krvácať. Neviem si predstaviť, že by za tým mohlo byť čokoľvek iné než tragická náhoda."

Tragédia veľmi zasiahla aj chlapcových spolužiakov, bol totiž medzi nimi veľmi obľúbený. Na školské ihrisko na jeho pamiatku nosia sviečky, kvety a odkazy. "Bol to jeden z najoriginálnejších, najzábavnejších a najmilších chalanov, akého som kedy spoznala. Nemôžem uveriť, že je preč. Nezaslúžil si to. Mám ťa rada, Kyle," napísala na facebook jedna zo študentiek.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu