Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Opilec donútil týranú ženu k sexu: Potom jej hodil odmenu desať eur!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Jupiterimages)

BRATISLAVA/BANSKÁ BYSTRICA - Príšerným spôsobom sa správal k svojej družke tyran zo stredného Slovenska. Bil ju, škrtil, sprchoval studenou vodou. Dokonca jej odopieral jedlo a argumentoval, že "bez príjmu sa nemôže prežrať." Vrcholom jej trápenia bolo údajné znásilnenie a útok valaškou.

Je neuveriteľné, že žena (52) znášala týranie dlhých osem rokov, uvádza Joj. Jej utrpenie však v poslednej dobe dosiahlo neúnosnú mieru. Partner ju pred niekoľkými dňami donútil k orálnemu sexu a poníženej žene potom podhodil "odmenu," desať eur.

Netrvalo dlho a na svoju partnerku, ku ktorej sa správal ako ku handre, opäť zaútočil. Udrel ju po hlave valaškou a vážne ju zranil. Na hlave mala otvorenú ranu dlhšiu ako centimeter, uviedla policajná hovorkyňa Mária Faltániová. 
 
Zúfalá žena ušla z domu a n akoniec jej pomohli ľudia z dediny. Keď si policajti vypočuli, čo musela prežiť, napríklad ako ju jej druh sprchoval studenou vodou, bil ju, škrtil, prikladal jej k hlave pištoľ a stláčal spúšť a podobne, rozhodli, že pôjde do cely.
 
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu