Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Hotové peklo: Týrané dievča jedlo vlastné výkaly a malo fialové nohy!

Obvinení Melinda Drabek a jej manžel Chad Tritton Zobraziť galériu (2)
Obvinení Melinda Drabek a jej manžel Chad Tritton (Zdroj: xaluan.com)

MADISON - Americký Wisconsin znepokojil neuveriteľný škandál. Istá rodina totiž svoju dcéru nútila piť vlastný moč a jesť výkaly. Pätnásťročnú dievčinu našli na ulici vychudnutú, bosú, mala fialové nohy a z tváre jej tiekla krv.

Podľa dostupných informácií ju mali rodičia šesť rokov zatvárať v pivnici a mučiť hladom. Aby prežila, jedla vlastné výkaly. Tínedžerku, ktorá vážila len 31 kilogramov, údajne znásilňoval jej nevlastný brat.

Otec Chad Chritton a nevlastná matka Melinda Drabek Chrittonová teraz čelia obvineniu z týrania a zanedbania starostlivosti o dieťa. Nevlastného brata Joshuu obžalovali zo sexuálneho útoku.

Obeť bola vystavená týraniu a znásilňovaniu dlhých šesť rokov. Nepomohla jej ani sociálka, ktorú niekoľkokrát zavolali susedia, pretože mali podozrenie, že sa v rodine deje niečo nekalé. Nikto však nezakročil.

"Zdalo sa, že sa skrýva a žuje zvyšky nejakých odpadkov," vypovedal sused, ktorý úrady volal dvakrát. "Nezdalo sa ale, že by s tým niekto niečo robil," dodal.

Všetko sa skončilo až tento týždeň, kedy zúbožené dievča našiel na ulici Mike Vega. Rodičia ju pustili z pivnice, aby upratala dom. Podarilo sa jej utiecť.

"Hovorila, že potrebuje pomôcť. Vzal som ju do auta. Zo začiatku bola dosť vystrašená, keď som jej však ukázal fotky svojich detí, trochu sa upokojila. Nikdy som nič také nevidel," povedal Vega.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu