Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Najhrubší sadizmus: Synčeka (3) väznili vo výkaloch, musel jesť svoje vlasy!

ilustračné foto
ilustračné foto

TREVETHIN - Sadistickí rodičia z Veľkej Británie nemali zľutovania so svojím potomkom. Týrali ho chladom aj nedostatkom jedla. Keby sa ho polícii nepodarilo v poslednej chvíli zachrániť, o pár hodín by zomrel.

Matka Lisa Brooksová (25) a nevlastný otec Thomas Lewis (22) zamkli bezmocné dieťa do tmavej, chladnej miestnosti, kde ho dlho týrali. Tak prežíval do doby, než sa o prípade dozvedela polícia a malého chlapca zachránila.

Chýbalo len zopár hodín a chlapec by zomrel. Keď si pre neho muži zákona vďaka anonymnému tipu prišli, vonku husto snežilo. A naskytol sa im hrozný pohľad. "Chlapca som našiel v holej miestnosti, nebolo tam žiadne svetlo, radiátor bol vypnutý," opísal prvý kontakt s dieťaťom strážnik James Periam. V miestnosti ležal iba nočník, miska a vidlička.

"Všade boli výkaly, keď som chlapca zdvihol, jeho hlava mi padla na rameno a oči sa mu obracali tak, že bolo vidieť len beľmo," opísal strážnik pred súdom. Chlapec vyzeral bez života a iba plytko dýchal. Okamžite ho previezli do nemocnice. "Keby ho nepriviezli, zomrel by o niekoľko hodín, taká vonku bola zima. Nútili ho jesť všetko možné, dokonca jeho vlastné vlasy," opísala stav dieťaťa hovorkyňa nemocnice Ward Ann Beard.

Manželia za týranie dostali niekoľkoročné tresty. Trojročný chlapec, ktorý nesmie byť pre svoj ​​vek menovaný, je teraz v starostlivosti pestúnov a vraj netrpí žiadnou psychickou ujmou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu