Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Šialený otec 10 rokov sexoval s dcérkou a spravil z nej manželku!

Emma chce pomáhať obetiam sexuálneho násilia
Emma chce pomáhať obetiam sexuálneho násilia (Zdroj: thesun.co.suk)

CLANTON - Vyšinutý Christopher Frost (45) z britského Clantonu začal svoju dcéru Emmu znásilňovať, keď mala iba deväť rokov. Navyše ju nútil predstierať, že je jeho manželka. Trvalo to dovtedy, kým nebola schopná sa mu vzoprieť a nezavolala políciu.

"Vedela som, že je to zlé. Ale bola som malé dievča. Nedokázala som o tom niekomu povedať. Svoju frustráciu som riešila sebapoškodzovaním a vyvádzaním v škole." Začala byť nezvládnuteľná a jej nič netušiaca matka ju v 12-tich umiestnila do výchovného ústavu.

Tam ju navštevoval iba otec. V pätnástich jej povedal, že ju matka opustila a či sa k nemu nechce nasťahovať. Emma si naivne myslela, že všetko bude lepšie ako ústav a súhlasila. Počas niekoľkých týždňov ju otec opäť začal znásilňovať.

Tiež jej začal hovoriť menom jej matky a nútil ju starať sa o domácnosť rovnako, ako to robievala ona. Jeho správanie bolo čím ďalej šialenejšie. Raz ju napríklad v noci zobudil, aby mu uvarila jeho obľúbené jedlo. Keď krájala zeleninu, položil na zem prestieradlo a napriek jej prosbám ju znásilnil. Potom chcel, aby sa s ním navečerala pri sviečkach.

"Viem, že to vo svojej úchylnej fantázii považoval za romantický večer so svojou ženou," hovorí Emma, ​​ktorá v snahe dostať sa z pekla, rýchlo otehotnela so svojím tajným priateľom Grahamom, ktorý tiež o ničom nevedel, a presťahovala sa k nemu.

Vtedy sa na ich prahu z ničoho nič objavila jej matka, ktorá sa až po toľkých rokoch z úst dcéry dozvedela pravdu. "Mama bola zničená. Keď som bola malá, nedokázala ma zvládnuť. Až teraz pochopila prečo. A že to všetko boli otcove manipulácie." Potom Emmu presvedčila, že musí konečne všetko oznámiť na polícii. Frost dostal za svoje odporné činy doživotie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu