Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Známy kriminálnik Červenka opäť utekal policajtom: V podmienke a opitý!

Roman Červenka
Roman Červenka

BRATISLAVA - Roman Červenka (30), ktorý sa "preslávil" kurióznym útekom z nemocničnej toalety potom, ako ho policajti chytili pre podozrenie z lúpeže, si opäť zavaril. V noci z nedele na pondelok údajne havaroval v bratislavských Vajnoroch a z miesta nehody sa pokúsil ujsť.

Mal to však obtiažne, pretože bol opitý a polícii sa ho podarilo dolapiť. Poďla infomácií Markízy mu namerali takmer 1,4 promile alkoholu. 

K nehode došlo tesne pred polnocou na kruhovom objazde pri starom letisku Vajnory. "Pravdepodobnou príčinou dopravnej nehody bolo, že vodič motorového vozidla Škoda Octavia, v tomto prípade Roman Č.,  jazdiaci v smere na Rybničnú ulicu v Bratislave vošiel do protismeru, pričom narazil do oproti idúceho vodiča motorového vozidla BMW," cituje televízia políciu. Škodu odhadli na asi 7-tisíc eur.
 
Červenku v roku 2008 podozrievali z toho, že vylúpil pobočku VÚB. Keď ho policajti dolapili, začal mať zdravotné problémy. S podozrením na zápal slepého čreva ho previezli do nemocnice na Kramáre. Červenka sa tam vypýtal na toaletu a ušiel cez úzke okienko.
 
Obžaloby z lúpeže Červenku napokon zbavili, nejde však o žiadne neviniatko. Posedel si napríklad za útok na verejného činiteľa. Od minulého roku je síce na slobode, ale bol v podmienke.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu